استفاده از نیروی گرانشی خورشید برای ارسال پیامهای زمینی و تقویت پیامهای ارسالی موجودات هوشمند فرازمینی، تازهترین ابتکاری است که فرانک درک، بنیانگذار پروژه جستجوی هوش فرازمینی مطرح کرده است.
فرانک دِرِک، بنیانگذار جستجوی هوش فرازمینی، قصد دارد برای گسترش جستجوی موجودات هوشمند فضایی به 82 میلیارد کیلومتر دورتر از زمین سفر کند! در این نقطه از فضا، سیگنالهای الکترومغناطیسی ارسالی از سیاراتی که در حال گردش به دور ستارگان خود هستند، تحت تاثیر نیروی گرانشی خورشید، تقویت میشوند و از اینرو، آسانتر میتوان آنها را کشف کرد. به این شیوه، عدسی گرانشی گفته میشود.
به گزارش نیوساینتیست، درک پیشنهاد داده که فضاپیماهایی به قصد شنود مکالمات موجودات فضایی به این مکان ارسال شوند، زیرا عملکرد تلسکوپهای روی زمین در این زمینه بسیار ضعیف است.
البته این ایدهای جدید یا بکری نیست؛ ولی به علت وجود فاصله زیاد هرگز عملی نشده است. مقصد مورد نظر درک، 550 برابر فاصله زمین تا خورشید است و با فناوریهای امروزی، چند صد سال طول میکشد تا فضاپیمایی بتواند به این فاصله برسد. فضاپیمای ویجر که بیشاز سی سال پیش به فضا پرتاب شدند، تازه به فاصله 100 واحد نجومی (هر واحد نجومی معادل فاصله زمین تا خورشید است) رسیدهاند.
از عدسیهای گرانشی همچنین میتوان برای ارسال علائم نیز استفاده کرد. بنابراین علائم میتوانند تا فاصلههای دورتری سفر کنند و تمدنهای دوردست در کهکشان، شانس یافتن ما را بدست آورند!. به گفته درک، ممکن است تمدنهای هوشمند با استفاده از این شیوهها، شبکه اینترنتی میانکهکشانی تولید کرده و تنها در انتظار برقراری ارتباط ما باشند.
منبع : خبر آنلاین